DalaDansen.se torsdag 16 aug 2018, Online: 16

Visual Slideshow
DalaDansen
 

Meny


» Startsidan» Annonsera

» Kräftor» Surströmming» Glass» Semesternytt» Nöjesnytt

» Dagens Rätt
» Avesta (2) » Falun (16) » Gävle (70) » Mora (3) » Sala (1) » Sandviken (4) » Söderhamn (1)
» Evenemang » Livemusik » Resor » Boende » Restaurang
» Artister/Band » Länkar
» Gästbok » Kontakta oss

Senaste nytt från AVESTA!

2 st Nöjen i AVESTA!

Sep
25
Tis

IOGT - NTO Nyhyttan , (kl. 18:00)
 
Shamballa - kväll med ny kosmisk kunskap
Inställt Köpt biljett återlöses senast per 2018-10-25.

Shamballa kväll 2018 i hela Sverige Solkarina och Sofia erbjuder dig en enastående kväll med en unik föreläsning i Sverige 2018.
Vi kommer att finnas på 12 platser. Ta del av ny kosmisk kunskap!

Är du trött på att leva i värderingar, känna oro och kämpa varje dag? Bli missförstådd? Inte kunna vara dig själv? Fattas något i ditt liv? Söker du lycka, trygghet och mening? Under kvällen erbjuder vi föreläsning och samtal för högre andlig utveckling. Du kommer att få en behandling med Shamballas ljus och kosmisk omprogrammering Vi kommer att lära dig hur du skapar flöde i 144 dimensioner en metod du kan använda dagligen i din utveckling.

Under den här kvällen tar vi dig med på en dimensionell resa där du får känna på de högre kosmiska energierna från Shamballa. Du får lära dig mer om Shamballa och varför Shamballa är viktigt för dig och din utveckling. Vi lär dig metoder som du framgångsrikt kan använda i ditt eget liv. Solkarina och Sofia (vi) har en nära kontakt med Shamballa sedan barnsben. Vi har fått ett uppdrag av Shamballa att förmedla dess kunskap till människorna. Det ger dig en möjlighet att vakna andligt och väcka minnen från högre dimensioner om den du verkligen är.

Känner Du dig kallad att komma till vårt event? Av nyfikenhet eller att du känner dig dragen till Shamballa energierna? Då ligger det säkert i din livsplan att du ska vara en del av just den här kunskapen. Vi välkomnar dig att träffa oss och uppleva en gemenskap med dem fantastiska Shamballa energierna för att se hur långt du kan komma i ditt uppvaknande till högre dimensionell kunskap.

Alla deltagare får en Shamballa-gåva värd 500 kr, boka din plats i god tid, begränsat antal platser.

Tider
Insläpp: 17.30
Spellängd: 3,5 timmar.

Åldersgräns
18 år.
Är det ok för yngre i målsmans sällskap? nej

Bokning av biljett via telefon eller biljettombud:
Om du hellre önskar boka din biljett via telefon är du välkommen att ringa Ticketmasters Contact Center på: 077-170 70 70.

Du är också välkommen att boka din biljett hos ditt närmsta Ticketmaster biljettombud:
www.ticketmaster.se/outlet
Okt
6
Lör

By kyrka , (kl. 16:00)
 
Sånger För Livet med Anna Stadling och stor kör
Den 6 oktober sjunger Anna Stadling och stor kör under ledning av dirigent Petra Falk till förmån för föräldralösa och utsatta barn.

Läkarmissionens kör- och konsertprojekt Sånger För Livet går av stapeln för 20:e året i rad och besöker nu By kyrka i Säffle i Värmland.

“Vi vill tillsammans i den här Sånger För Livet-konserten peka på vikten av fler Skyddsänglar. Fler som kan stödja föräldralösa barn tills de får en ny familj att leva med. Detta berör mig starkt och konkret eftersom jag och min man fick den stora äran att bli föräldrar genom adoption. Vår son föddes i Sydkorea. Vi har inte samma gener, liknar inte varandra särskilt mycket men det finns absolut ingen tvekan, kärleken är större än så. Därför vill jag berätta om vikten av att ge barn nya familjer, nya mammor och pappor. Jag önskar att just du vill bli en Skyddsängel du med. Ett skydd en tid, mot en möjlig framtid!” säger Anna Stadling.

Anna Stadling och storkören bjuder på välkända sånger som “Ring of fire”, “Ghost riders in the sky”, “Field of diamonds” ur Johnny Cash låtskatt. De framför även Annas egna uppskattade melodier och bjuder på klassiker som “Jag vill tacka livet” och “Blott en dag”.

Läkarmissionen har arbetat med att hjälpa utsatta barn i 60 år och konsertserien Sånger För Livet turnerar över Sverige för att inspirera fler att bli Skyddsänglar. Det ?nns så oändligt många barn i världen som behöver det. En Skyddsängel hos Läkarmissionen är en oerhört viktig person för utsatta barn runt om i världen. En Skyddsängel ger inte bara hjälp för dagen utan är med sitt månadsstöd med och ser till att barn får överleva, får omsorg och trygghet och kan utvecklas varje dag. Övergivna barn i Sydafrika, barnarbetare i Etiopien, gatubarn i Uganda och många andra barn och unga som lever under svåra omständigheter får hjälp tack vare Skyddsänglar i Sverige.

Tack för att du vill vara med och göra skillnad.

Varmt välkomna till en konsert som förenar nytta med nöje och till en musikupplevelse fylld av värme, glädje och hopp!

Tider
Insläpp: kl 15.15.
Spellängd: ca 1,5 timmar.
Show start: kl 16.00.
Nöjesinfo och Lunchmenyer direkt till din mail och mobil?

Fyll i dina uppgifter så skickar vi info till dig när det är aktuellt.

Ditt namn
E-post
Mobilnummer

 
Dagens veckodag för att slippa SPAM
Ort
Kryssa i den info Du vill få:
Nöjesinfo via mail
Nöjesinfo via SMS
Lunchmeny via mail
Lunchmeny via SMS

Nöjesnytt

» Annonser «


» Annonser «